A devenit, peste noapte, unul dintre cei mai bogati oameni din Anglia, fara sa stie

Un britanic a cîştigat marele premiu la loteria EuroMillions, însă se pare că nu a aflat, dat fiind că nu şi-a revendicat cîştigul. Posesorul unui bilet vîndut în Marea Britanie a cîştigat marele premiu (jackpot) pus în joc la extragerea de Vineri a loteriei EuroMillions, în valoare de 76,3 milioane de lire sterline, şi a devenit astfel mai bogat decît două vedete britanice de prim rang, actorul Daniel Craig şi cîntăreţul Harry Styles, a informat Sîmbătă Press Association. Un singur jucător a ghicit toate cele cinci numere norocoase şi cele două numere speciale - Lucky Star -, cîştigînd astfel marele premiu, care a crescut tot mai mult în valoare după reporturile succesive înregistrate de la începutul lunii Octombrie. Identitatea sa nu e însă cunoscută, iar loteria a făcut apel la jucători să îşi verifice biletele. 

Cîştigătorul va avea de acum înainte o avere care se apropie de cea a cîntăreţului Ed Sheeran (80 de milioane de lire sterline), însă i-a depăşit din acest punct de vedere pe actorul Daniel Craig, protagonistul celor mai recente filme din franciza “James Bond” (74 milioane de lire sterline), şi pe cîntăreţul Harry Style, membru al fostei trupe One Direction (50 de milioane de lire sterline).

Numerele cîştigătoare de la extragerea de Vineri a loteriei EuroMillions au fost 5, 15, 17, 37 şi 44, iar cele două numere speciale extrase au fost 7 şi 11. Un singur bilet vîndut pentru această extragere conţine toate numerele cîştigătoare. Posesorul acestui bilet va încasa 76.369.806 lire sterline. Acesta este cel mai mare cîştig înregistrat la loteria EuroMillions după ce soţii Fred şi Lesley Higgins, care locuiesc în Aberdeen, au cîştigat aproape 57,9 milioane de lire sterline la o extragere ce a avut loc în luna Iulie.