7 PERSOANE AU DECEDAT ÎN URMA UNUI ACCIDENT LÎNGĂ VATRA

7 persoane, printre care şi doi copii, au decedat în urma unui accident produs aseară, 14 ianuarie, pe traseul Chişinău-Ungheni, în apropierea satului Vatra, suburbia capitalei. În accident au fost implicate două automobile, iar pentru a scoate victimele a fost nevoie de intervenţia echipelor de descarcerare.

Tragedia s-a produs aproape de ora 21.00. Şefa serviciului de presă al Inspectoratului Naţional de Patrulare, Diana Fetco, a comunicat că şoferul unuia dintre automobile, care avea la bord cinci pasageri, a ieşit pe contrasens şi s-a ciocnit cu un alt automobil, în care se aflau cinci persoane împreună cu şoferul. În urma impactului, toţi ocupanţii automobilului intrat pe contrasens au decedat pe loc, printre care un copil din 2012 şi altul de o lună. Un adolescent de 16 ani, din celălalt automobil, s-a stins din viaţă în această dimineaţă, 15 ianuarie, la Spitalul de Urgenţă din capitală.

4 persoane rămîn internate în stare gravă la spital. Două dintre ele, printre care şi un adolescent, sînt în comă cerebrală profundă. Celelalte două persoane sînt internate în secţia traumatologie şi ortopedie.

Încă nu se cunoaşte cu ce viteză se deplasau cele două automobile. Cauzele producerii accidentului urmează fie stabilite în urma mai multor expertize.

Sursa: IPN