42 DE LICEE DIN CAPITALĂ VOR AVEA ZONE DE ACCES GRATUIT LA INTERNET

Un număr de 42 de licee din Chişinău vor beneficia de la 1 septembrie de Wi-Fi gratuit din partea Moldtelecom.

Potrivit unui comunicat de presă al operatorului, accesul la internet va fi posibil de pe orice dispozitiv, în special în timpul recreaţiilor, atît în incinta instituţiei, cît şi pe teritoriul adiacent.

„Moldtelecom tinde să fie mereu în pas cu cerinţele timpului. Pentru noi este important să fim alături de tineri în tendinţa lor spre cunoaştere, sprijinul nostru constînd în a le oferi posibilitatea de a explora nestingherit Internetul nu doar acasă, dar şi la şcoală sau în timpul liber”, a menţionat Rodica Sochircă, reprezentant Direcţia Marketing Moldtelecom.

De asemenea, compania îşi propune să extindă zona de Wi-Fi Gratuit şi în şcolile din alte localităţi ale ţării, astfel oferind şanse egale pentru acces la Internet tuturor elevilor.

Echipamentul necesar a fost oferit gratuit de către Moldtelecom. Acest proiect a fost realizat în cadrul strategiei de implicare socială a companiei de telecomunicaţii în colaborare cu Direcţia Generală Educaţie, Tineret şi Sport a municipiului Chişinău. (Moldpres)