2015 - ANUL CAPREI DE LEMN

Conform zodiacului oriental, Capra este simbolul armoniei, sensibilităţii, sincerităţii, dar şi al manifestărilor neaşteptate. Chiar dacă este destul de capricioasă, cînd vine vorba de dispute, ea este reprezentantul perfect al pacifismului.

Aflat sub influenţa Caprei, anul 2015 se anunţă a fi unul destul de prosper, dar în acelaşi timp se anunţă a fi un an destul de capricios. Spre deosebire de Anul Calului de Lemn – anul 2014, noul an se anunţă a fi mult mai interesant, schimbările care vor avea loc, deşi se vor întîmpla brusc, ele vor fi în bine şi ne vor mulţumi pe fiecare dintre noi. Chiar dacă Capra este un simbol al armoniei şi sensibilităţii, cînd o apucă toanele ea devine imprevizibilă. Se zbenguie pînă rămîne fără energie, iar apoi se potoleşte şi revine la normalitate. La fel se va întîmpla şi cu anul 2015, atunci cînd vom crede că avem lucrurile sub control, că totul se îndreaptă în direcţia corectă, vor interveni schimbări, vor apărea fluctuaţii nedorite, îşi vor face de cap pentru un timp, iar în cele din urmă ne vor lăsa într-un punct în care am fi ajuns mult mai greu dacă am fi păstrat aşa-zisul ritm al normalităţii.

Indiferent de zodia de care aparţinem, anul 2015 poate fi considerat plin de noroc. Capra, printre altele, este şi simbolul norocului. Fiind capricioasă, uneori mai dă şi greş, dar de cele mai multe ori, ea ajunge acolo unde îşi doreşte şi nu neapărat urmînd un plan anume, ci încercîndu-şi norocul.

Pe de altă parte, anul 2015 va fi un an perfect pentru tot ceea ce înseamnă activitate artistică, intelectuală, pentru îmbunătăţirea relaţiilor dintre oameni şi, în general, pentru tot ceea ce implică respect şi recunoştinţă. Chiar dacă vor fi şi turbulenţe, putem profita de ele. Dacă aşteptăm pînă trece furtuna, nu trebuie decît să acţionam cu cea mai mare încredere şi să fim siguri că tot ce vom întreprinde după ce a trecut valul, va fi de bun augur.

Sursa: Horoscop Cafe